Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν ξεχνάμε, Πάντα τιμάμε. Όλοι εκεί!» (pic)

«Δεν ξεχνάμε, Πάντα τιμάμε. Όλοι εκεί!» (pic)
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 - 19:35

Το ετήσιο βραδινό μνημόσυνο της Θύρας 7 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (07/02) στο μνημείο των θυμάτων στο Καραϊσκάκη, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αναμένεται να δώσουν για ακόμη μία φορά δυναμικό «παρών», τιμώντας τη μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών τους.

Η Θύρα 7 με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook κάλεσε όλο τον κόσμο του Θρύλου να τιμήσει και τη φετινή σεζόν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, που «έφυγαν» για την ιδέα του Ολυμπιακού, δείχνοντας ότι πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 7:

«Την Πέμπτη, 7/2/2019 θα λάβει χώρα το ετήσιο βραδινό μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7. Όλοι στο μνημείο των θυμάτων στο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη στις 22:00, να τιμήσουμε όπως πρέπει τα αδικοχαμένα αδέρφια μας. Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!»

Μάλιστα, στο σχόλιο πάνω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση οι ΓΑΥΡΟΙ έγραψαν:

«Δεν ξεχνάμε,ΠΑΝΤΑ τιμάμε.Το καθήκον μας είναι να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.Εφτασε η βραδιά,που τα αδέρφια μας θα μας περιμένουν στο γνωστό σημείο,στο σπίτι τους,στο σημείο που χάθηκαν για την ΙΔΕΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΟΛΟΙ εκεί να τους δείξουμε ότι πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται.8-2-1981 ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ

ΜΗΝ

ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!».

Διαβάστε επίσης