Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός το πλάνο του...

Ο Ολυμπιακός το πλάνο του...
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 08:57
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εάν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει και διακρίνει τον Πέδρο Μαρτίνς, αυτός είναι ο απόλυτος ρεαλισμός. Η φράση «κοιτάζουμε μόνο το επόμενο ματς» που έχει αναφέρει πολλάκις ο τεχνικός του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν είναι μια φράση κλισέ. Αλλά είναι ενδεικτική και της φιλοσοφίας του. Ο ίδιος ξέρει πώς εάν δεν υπάρχει συγκέντρωση για το ματς και έρχεται άμεσα και η προσοχή πάει στο επόμενο, θα χαθεί η... μπάλα!

Κι αυτό είναι που δεν έχει σταματήσει να εξηγεί στους παίκτες του. Συνεπώς τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό όλων είναι στο ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία. Στον πρώτο προημιτελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά από την πρώτη αναμέτρηση. Εκεί έχουν ρίξει το βάρος.

Από το βράδυ της Τετάρτης θα στρέψουν, πλέον, αποκλειστικά την προσοχή τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα έχουν αρκετό χρόνο για να ασχοληθούν με τη «μάχη» της Τούμπας. Το ξέρει καλά ο Πορτογάλος προπονητής, την άποψή του ενστερνίζονται και οι ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης

Το... αφήγημα περί ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Το... αφήγημα περί ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Η προπογάνδα της «εξυγίανσης» γράφει ότι στηρίζει (μόνο) τον Περέιρα, βάζοντας στο κάδρο Μαρίν και Λίντμπεργκ, λες και οι Χούμπελ, Φούσεκ δεν έχουν φωνή.

Δεν αλλάζει η... στρατηγική

Δεν αλλάζει η... στρατηγική

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει ροτέισον με τη Λαμία, καθώς το ρόστερ του Ολυμπιακού δίνει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο για αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Νέα άνοδος για τον Πέδρο Μαρτίνς

Νέα άνοδος για τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέβηκε 19 θέσεις στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης των κόουτς μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα των Πειραιωτών.