Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποψήφιος για Λαμία ο Ντίας

Υποψήφιος για Λαμία ο Ντίας
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 09:54

Ροτέισον θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία, το απόγευμα της Τετάρτης. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», σε σχέση με το αρχικό σχήμα του ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Κι αυτό διότι ακολουθεί και η «μάχη» της Κυριακής στην Τούμπα.

Μεταξύ των παικτών που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, στο ματς της Λαμίας, είναι και ο Ζιλ Ντίας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ που έκανε ντεμπούτο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει στην αυριανή αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πλέον έχει συμπληρώσει ένα δεκαήμερο στο Ρέντη, έχει προσαρμοστεί, έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, έκανε το περασμένο Σάββατο την πρώτη του συμμετοχή. Τώρα έχει φτάσει η ώρα για να κάνει ντεμπούτο και στη βασική ενδεκάδα. Εξάλλου, δείχνει καλά στοιχεία στις προπονήσεις στο Ρέντη, ενώ είναι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς στην Αγγλία αγωνίζονταν συνεχώς.

Διαβάστε επίσης

Τα βλέμματα στον Ομάρ

Τα βλέμματα στον Ομάρ

Καθημερινά θα επανεκτιμάται η κατάστασή του, ενώ ο ίδιος θέλει να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό.

Πάει και ο... Μουρίνιο της ΑΕΚ

Πάει και ο... Μουρίνιο της ΑΕΚ

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» ο Ουζουίδης. Προσωπική επιλογή του Μελισσανίδη, απέτυχε ολοκληρωτικά!

Δεν αλλάζει η... στρατηγική

Δεν αλλάζει η... στρατηγική

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει ροτέισον με τη Λαμία, καθώς το ρόστερ του Ολυμπιακού δίνει τη δυνατότητα στον Πορτογάλο για αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το... αφήγημα περί ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Το... αφήγημα περί ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Η προπογάνδα της «εξυγίανσης» γράφει ότι στηρίζει (μόνο) τον Περέιρα, βάζοντας στο κάδρο Μαρίν και Λίντμπεργκ, λες και οι Χούμπελ, Φούσεκ δεν έχουν φωνή.