Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενδεκάδα με νέο «αίμα»

Ενδεκάδα με νέο «αίμα»
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 00:47

Οι επιλογές των προσώπων που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς του Κυπέλλου στη Λαμία (06/02, 17:00) είναι ενδεικτικά τόσο για τον πρώτο προημιτελικού της διοργάνωσης όσο και για το ματς στην Τούμπα. Αλλά ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Ο Πορτογάλος έχει αφήσει πολλούς παίκτες εκτός αποστολής, εννέα συνολικά, για να πάρουν... ανάσες και να είναι έτοιμοι και «φρέσκοι» για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τώρα την ενδεκάδα του ματς στη Λαμία, ο 48χρονος τεχνικός για δεύτερο σερί ματς δοκίμασε σύστημα 4-4-2 για την αναμέτρηση αυτή. Σε αυτό το σενάριο, προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν ο Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Τσιμίκας (αριστερά), Μεριά και Μιράντα (στο κέντρο) και λογικά ο Ανδρούτσος δεξιά, που έχει αγωνιστεί και παλαιότερα σε αυτή τη θέση και μπορεί να ανταποκριθεί.

Στον κεντρικό άξονα ο Μαρτίνς θα βάλει Μπουχαλάκη και Καμαρά. Τον δεύτερο για να βρει ρυθμό, καθώς τον έχει στο μυαλό του και για την Τούμπα. Στα δύο άκρα θα είναι οι Μασούρας και Ζιλ Ντίας. Με τον Πορτογάλο να κάνει την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός. Όσον αφορά στην επίθεση, το δίδυμο των Χασάν και Σολδάνο έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε επίσης

Οι «εντολές» του Μαρτίνς

Οι «εντολές» του Μαρτίνς

Τα σημεία που ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός να προσέξουν οι παίκτες του στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

«Καθαρίζει» την πρόκριση από το πρώτο ματς!

«Καθαρίζει» την πρόκριση από το πρώτο ματς!

Με αρκετές αλλαγές, αλλά με το ίδιο πάθος, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας την Λαμία στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Live στο gavros.gr/CS2.

«Δεν μίλησα με καμία ομάδα...»

«Δεν μίλησα με καμία ομάδα...»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του διέψευσε για ακόμη μία φορά τα σενάρια που τον ήθελαν να διαπραγματευόταν με ομάδες της χώρας του.