Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του!

Απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του!
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 23:54

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε πάρα πολλούς βασικούς του παίκτες (Σα, Τοροσίδης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος και Ποντένσε) εκτός αποστολής από το ματς της Τετάρτης (06/02) κόντρα στην Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο λόγος φυσικά είναι ότι ακολουθεί την Κυριακή (10/02) το πολύ κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κρίνει πολλά για τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπολογίζει και δεν θέλει το Κύπελλο ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου.

Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς επιθυμεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους στην Ελλάδα, κυνηγώντας την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Ο Μαρτίνς έχει τονίσει πάρα πολλές φορές ότι εμπιστεύεται στο ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Ως εκ τούτου, θεωρεί ότι όποιος παίκτης και αν κληθεί να αγωνιστεί θα αποδώσει τα μέγιστα και η ομάδα θα συνεχίσει να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να φτάνει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο τεχνικός του Θρύλου έχει «λυμένα» τα χέρια του, καθώς διαθέτει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ και αυτό είναι κάτι το οποίο του επιτρέπει να διαχειριστεί τους παίκτες του, ώστε να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη όλων των στόχων της.

Διαβάστε επίσης

«Δεν μίλησα με καμία ομάδα...»

«Δεν μίλησα με καμία ομάδα...»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του διέψευσε για ακόμη μία φορά τα σενάρια που τον ήθελαν να διαπραγματευόταν με ομάδες της χώρας του.

Με μπροστάρηδες τους… παλιούς! (vids)

Με μπροστάρηδες τους… παλιούς! (vids)

Τοροσίδης, Αβραάμ, Φορτούνης, Ομάρ έχουν πανηγυρίσει μεγάλες νίκες μέσα στην Τούμπα και ξέρουν τον τρόπο να οδηγήσουν τον Θρύλο, ώστε να το κάνει ξανά την προσεχή Κυριακή.