Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σιγά μην σας έλεγε και «ευχαριστώ» ο Λάζαρος!

Σιγά μην σας έλεγε και «ευχαριστώ» ο Λάζαρος!
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 11:44

Όλα τα είχαμε, διαβάζουμε και τα παράπονα των ρεπόρτερ της ΑΕΚ για το γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν είπε «ευχαριστώ» στην βράβευσή του, ως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για την περσινή περίοδο.

Γελάει ο κόσμος όλος… Να πει «ευχαριστώ» για ποιον λόγο; Για το ότι τράβηξε από την ΑΕΚ; Γι’ αυτά που διάβαζε από τους ρεπόρτερ της, όταν δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ;

Μήπως για ότι του έσερναν δεξιά και αριστερά μετά; Ή για την στοχοποίηση ακόμη και συγγενικών του προσώπων;

Όλοι ξέρουν τι έγινε πέρσι. Ο Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στον Ολυμπιακό, είναι μια χαρά και δεν είχε κανέναν λόγο για… ευχαριστίες. Τι να κάνει δηλαδή; Να απολογηθεί; Για ποιον λόγο;

Ας τον κράταγε ο… άνετος στα οικονομικά και να του ζητάγατε και ευχαριστώ. Απλά για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πόσο πολύ «πόνεσε» αυτή η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό… Με δικαίωση κιόλας στα δικαστήρια έτσι; Γιατί και γι’ αυτή την υπόθεση, είχαμε διαβάσει για απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό, για τιμωρία του παίκτη και «κρέμασμα» του δελτίου του.

Άκου εκεί, θέλατε και «ευχαριστώ»…

Διαβάστε επίσης

Το πάθος του αρχηγού!

Το πάθος του αρχηγού!

Ο Κώστας Φορτούνης πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, αποδεικνύοντας πώς δεν θέλει να χάσει με τίποτα το ματς με την Ντιναμό.

Να «κλειδώσει» το μηδέν...

Να «κλειδώσει» το μηδέν...

Καθοριστικό σημείο για το πρώτο ματς με την Ντιναμό, καθώς η ομάδα του Κιέβου έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά της ματς φέτος.

Προπόνηση στον Ναό (vid)

Προπόνηση στον Ναό (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».