Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνουν... απαντήσεις οι «ερυθρόλευκοι»!

Δίνουν... απαντήσεις οι «ερυθρόλευκοι»!
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 13:41
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το κίνητρο μεγάλο, αλλά το ίδιο και ο στόχος για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μόνο νίκη υπάρχει στο αποψινό ματς με την ΑΕΚ και τίποτα άλλο!

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είχε πει και πριν το ματς με την Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς, καλούνται να δώσουν... απαντήσεις. Διότι προέρχονται από τρία σερί ματς χωρίς νίκη.

Ισοπαλία στη Λαμία για το Κύπελλο, ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ισοπαλία με τους Ουκρανούς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Περιθώρια δεν υπάρχουν για άλλη απώλεια. Ειδικά για τον Ολυμπιακό!

Το γνωρίζουν καλά άπαντες στην ομάδα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τους τρεις πόντους με τους «κιτρινόμαυρους». Να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αλλά και για κάτι ακόμα...

Να ανεβάσουν την ψυχολογία τους και να πάνε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο ματς της Πέμπτης με την Ντιναμό, στο Κίεβο. Στη ρεβάνς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να διεκδικήσουν μέσα στην Ουκρανία την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Το πλάνο για τον άξονα

Το πλάνο για τον άξονα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξετάζει όλα τα σενάρια και δεν αποκλείεται να επιλέξει Καμαρά και Μπουχαλάκη ως δίδυμο στη μεσαία γραμμή.