Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

«Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 01:45

Ένα πολύ σημαντικό γκολ πέτυχε ο Μαντί Καμαρά κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού να είναι αυτός που άνοιξε λογαριασμό για τους Πειραιώτες, κάνοντας το 1-1 στην αναμέτρηση.

Ο Καμαρά, όπως είναι φυσικό ήταν πολύ χαρούμενος για το γκολ αλλά και την εμφατική νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο έδειξε και με ανάρτησή του στα social media.

Ο Αφρικανός χαφ των Πειραιωτών με μήνυμα στα ελληνικά έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, ενώ ευχαρίστησε όλους τους φίλους του για τα μηνύματα που έλαβε.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του:

«Απόψε δείξαμε το δυνατό μας χαρακτήρα και πετύχαμε μία εμφατική νίκη. Πάμε Ολυμπιακέ! Αυτό το γλυκό συναίσθημα του να σκοράρεις στο Καραϊσκάκη. Σας ευχαριστώ όλους!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tonight we showed a strong character and achieved an emphatic win - πάμε Ολυμπιακέ! ????⚪???????? P.S That sweet feeling of scoring in Karaiskakis... thank you everyone!????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADY JUNIOR #4# (@mady_jr2) στις

Διαβάστε επίσης

«Καυτή» ατμόσφαιρα στο Porto Leone (vid)

«Καυτή» ατμόσφαιρα στο Porto Leone (vid)

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έκοψε το βράδυ του Σαββάτου (16/02) την πίτα του, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να βάζουν… φωτιά, τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδας.