Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, στο Champions League!

Θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, στο Champions League!
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 09:15

Η πορεία του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο Κίεβο. Εκεί που οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εκείνους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο...

Εάν, όμως, σκεφτούμε πώς και πού ήταν ο Ολυμπιακός όταν είχε ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή του παρουσία για τη σεζόν 2017/18 και τώρα, το ταμείο έχει θετικό πρόσημο. Πρόκριση κόντρα στην αγγλική Μπέρνλι στα προκριματικά, νίκη-πρόκριση με αντίπαλο την Μίλαν, αποκλεισμός στις λεπτομέρειες από την Ντιναμό Κιέβου.

Συνεχής βελτίωση και πρόοδος ματς με το ματς, φέτος, για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που ξεκίνησε από την αρχή και έδειξε πώς βαδίζει στο σωστό δρόμο. Και μετά από μερικούς μήνες, το καλοκαίρι του 2019 θα γυρίσει ξανά στην Ευρώπη, θα είναι ακόμα καλύτερη.

Όταν θα γυρίσει στα προκριματικά του Champions League και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του, στη φάση των ομίλων. Θα είναι μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή γιατί φέτος μπήκαν οι βάσεις για την επόμενη... ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Έλεγξε το ρυθμό, αλλά...

Έλεγξε το ρυθμό, αλλά...

Ο Ολυμπιακός κατοχή της μπάλας είχε, περισσότερες πάσες έδωσε και ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, όμως του έλειψε το γκολ.