Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα!
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 21:36

Τα… βρήκε σκούρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στην Τούμπα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» πίεσαν τον ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός ότι ισοφάρισαν στο τέλος τον αγώνα με τον Βέλεθ στο 85', είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν περισσότερα από ένα γκολ στην αναμέτρηση. Με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί τραγική εμφάνιση και να στέκεται τυχερός, γλιτώνοντας την ήττα…

Ο Άρης «ξεβράκωσε» την… ομαδάρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον κόσμο των Θεσσαλονικέων να γιουχάρει τους παίκτες του ΠΑΟΚ με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ξεσπώντας με τα… χάλια που παρουσίασε η ομάδα τους!

Χαρακτηριστικό της εικόνας του ματς είναι ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε κόντρα στη ροή της αναμέτρησης (με γκολ του Βιεϊρίνια στο 39') και όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα διαπίστωσαν ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι.

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο Άρης αδικείται από το τελικό σκορ του ματς, ξεγυμνώνοντας όλες τις αδυναμίες των γηπεδούχων.

Μία φορά δεν ευνοήθηκε από τη διαιτησία ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί της ομάδας του τον έβγαλαν στη… σέντρα.

Αν δεν τον… έσπρωχνε η διαιτησία από την αρχή της περιόδου, με φιλοσοφία 100-0 υπέρ του, η βαθμολογία θα ήταν διαφορετική. Περιττό να αναφέρουμε δε ότι τώρα έχει αλλοιωθεί…

Διαβάστε επίσης