Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέλεξε Παγκρήτιο και τώρα ψάχνει γήπεδο η ΕΠΟ!

Επέλεξε Παγκρήτιο και τώρα ψάχνει γήπεδο η ΕΠΟ!
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 20:06

Όταν η ΕΠΟ επέλεξε να φύγει η εθνική ομάδα από το Καραϊσκάκη, η απόφαση ήταν να πάει στην περιφέρεια. Τελικά ο Γραμμένος και οι συνεργάτες του δεν έβγαλαν άκρη και πήγαν στο ΟΑΚΑ. Με την Εθνική, πλέον, να παίζει μεταξύ… συγγενών και φίλων. Επιστροφή στα παλιά από την ηγεσία της… εξυγίανσης που και εκεί απέτυχε.

Στα ματς για το Nations League η εικόνα από τις κερκίδες ήταν τραγική. Η απόφαση ειλημμένη. Αλλαγή έδρας το συντομότερο δυνατό. Με την ΕΠΟ να αποφασίζει το Παγκρήτιο ως την έδρα της Ελλάδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Αλλά δεν θα γίνουν εκεί τα πρώτα ματς.

Κι αυτό διότι υπάρχει μεγάλη αργοπορία στην ολοκλήρωση των έργων που απαιτούνται στο Παγκρήτιο. Με τα μέλη της εθνικής ομάδας να μην θέλουν ούτε να… ακούσουν την επιστροφή του ΟΑΚΑ. Αυτά συμβαίνουν όταν παίρνεις αποφάσεις για τους δικούς σου λόγους. Ταλαιπωρία για την εθνική ομάδα. Με την ευθύνη να βαραίνει 100% τον Γραμμένο και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης

«Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Κώστας Φορτούνης μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει βαθμούς από εδώ και πέρας το πρωτάθλημα όπως επίσης και στον στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας.