Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι... στοχεύουν στον Χασάν!

Όλοι... στοχεύουν στον Χασάν!
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 11:36
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το θέμα του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον παίκτη που καλείται να καλύψει τη θέση και να είναι αποτελεσματικός. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, ο Αχμέντ Χασάν έχει δείξει πώς μπορεί να τα καταφέρει. Μέσα στον Φεβρουάριο ο «Φαραώ» έχει επτά ματς και επτά γκολ. Εδώ, όμως, υπάρχει κάτι που έχει το ενδιαφέρον του. Πέντε διαφορετικοί παίκτες τον έχουν τροφοδοτήσει για να βρει, στη συνέχεια, δίχτυα.

Είναι ο αποδέκτης από τις ασίστ που δίνουν οι συμπαίκτες του και καταφέρνει να τις τελειώσει. Εκτός από τον Φορτούνη που του έχει δώσει δύο φορές την τελική πάσα για να σκοράρει, άλλοι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» τον... στόχευαν για να τους δικαιώσει τελικά.

Με τον Πανιώνιο ήταν ο Τοροσίδης. Με την Λαμία ο Σολδάνο. Με την Ντιναμό Κιέβου και τον ΟΦΗ ο Φορτούνης. Με την ΑΕΚ ο Ποντένσε, ενώ στο ματς με την ομάδα του Ηρακλείου ήταν και ο Τσιμίκας δημιουργός σε ένα από τα γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού. Στο τρίτο γκολ που σημείωσε με τον ΟΦΗ, δεν πήρε πάσα αλλά η μπάλα του ήρθε μετά από λάθος απομάκρυνση του Στρέζου.

Κι αυτό έχει την αξία του. Όταν οι μέσοι, οι εξτρέμ, τα πλάγια μπακ ξέρουν πού να δώσουν την μπάλα μέσα στην περιοχή, γιατί ο αποδέκτης θα τελειώσει ιδανικά την όλη προσπάθεια, τότε η ομάδα λειτουργεί όπως πρέπει σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως σε ό,τι αφορά το κομμάτι του γκολ που ήταν ένα θέμα που απασχόλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν 2018/19.

Διαβάστε επίσης