ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Σε φουλ ρυθμούς ο Ομάρ

Σε φουλ ρυθμούς ο Ομάρ
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 13:06

Όπως έχουμε αναφέρει στο gavros.gr από την Τετάρτη, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την Τετάρτη έχει μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Μάλιστα, μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και δεν έχει την παραμικρή ενόχληση.

Αυτό έγινε και την Πέμπτη το πρωί, στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Νορβηγός μετείχε ξανά στο πρόγραμμα, έχει μπει 100% και δείχνει πώς είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη. Πλέον, αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από θέμα υγείας ο Ομάρ είναι μια χαρά, το μοναδικό του μειονέκτημα είναι πώς έλειψε μεγάλο διάστημα κι έχει μείνει πίσω. Αλλά αυτός που ξέρει καλύτερο είναι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού. Εκείνος θα κρίνει εάν ο Ελαμπντελαουί θα είναι στην βασική ενδεκάδα ή όχι, κόντρα στον Άρη.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης