Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σέντρα» στις 10 Ιουνίου

«Σέντρα» στις 10 Ιουνίου
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 08:58

Έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές πώς τα πλάνα για τη νέα σεζόν ήδη έχουν… πέσει στο τραπέζι. Ο προγραμματισμός προχωρά κι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. Θυμίζουμε πώς στις 23-24 Ιουλίου οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους για τη σεζόν 2019/20, με το πρώτο τους ματς για τα προκριματικά του Champions League.

Με αυτό δεδομένο όλα δείχνουν πώς η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Με επικρατέστερη ημερομηνία την 10η Ιουνίου, όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής». Με τη σεζόν 2018/19 να ολοκληρώνεται ουσιαστικά στις 5 Μαΐου, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Χρόνος για ξεκούραση των παικτών θα υπάρξει, θα είναι αρκετός και μέσα στο διάστημα των 40 και κάτι ημερών, η ομάδα θα μονταριστεί και θα είναι έτοιμοι για τα πρώτα επίσημα ματς της, στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Το... αφήγημα του Βασιλειάδη!

Το... αφήγημα του Βασιλειάδη!

Στο παρελθόν η ΕΠΟ ήταν... απούσα και επενέβησαν φορείς και Κυβέρνηση. Στο θέμα του μπάσκετ, δεν μας είπε, η ΕΟΚ είναι παρούσα; Ο ίδιος πάντως δεν παρεμβαίνει...

Επιστροφή με το… βλέμμα στον ΠΑΟ!

Επιστροφή με το… βλέμμα στον ΠΑΟ!

Μετά το ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις και ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (17/03) στο ΟΑΚΑ.