Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... αφήγημα του Βασιλειάδη!

Το... αφήγημα του Βασιλειάδη!
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 10:16

Μια ακόμα συνέντευξη του Βασιλειάδη που είπε πολλά, αλλά επί της ουσίας δεν είπε κάτι. Το μεγάλο θέμα έχει να κάνει με το μπάσκετ. Αλλά εκεί ο υφυπουργός δεν παρεμβαίνει... Δηλώσεις μεν, χωρίς ουσία δε! Δεν κάνει ουσιαστικά τίποτα.

Στη νέα του συνέντευξη επανέλαβε το... αφήγημά του. Πώς όταν υπήρξε παρέμβαση από τον προκάτοχό του και τις διεθνείς ομοσπονδίες στο ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ ήταν... απούσα και το είχαν διακρίνει οι ξένοι. Αλλά στο μπάσκετ, τώρα, πώς έχουν τα πράγματα; Δεν υπάρχουν πολλές φωνές για την κατάσταση που επικρατεί;

Μιλώντας στο News24/7, ο υφυπουργός Αθλητι8σμού σχολίασε στο ερώτημα τι θα κάνει για το μπάσκετ κι αν θα ζητήσει παρέμβαση της FIBA: «Όπως βρίσκομαι σε διαρκή επαφή με τις διεθνείς συνομοσπονδίες στο ποδόσφαιρο, το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο με την ΕΠΟ απούσα, η FIFA και η UEFA διέκριναν το πρόβλημα, το οποίο επικοινωνήθηκε πρώτα από τις ομάδες και εν συνεχεία έκαναν την παρέμβασή τους.

Για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα στο χώρο του μπάσκετ, για τα όποια παράπονα και ενστάσεις υπάρχουν, είναι ενήμερη η FIBA. Η ΕΟΚ είναι αυτή που θα πρέπει να αφουγκραστεί όσους διαμαρτύρονται και να προσπαθήσει να δώσει λύσεις για την εκτόνωση της κατάστασης. Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι πλευρές θα σκεφτούν με σύνεση και δεν θα οδηγηθούμε σε όξυνση της κρίσης».

Με την πραγματικότητα δεν υπάρχει... επαφή! Όποια παράπονα, όποιες ενστάσεις κ. Βασιλειάδη; Όταν τόσες ομάδες φωνάζουν για τη διαιτησία; Με το... μπαλάκι ξανά στην ΕΟΚ! Να βρει εκείνη τον τρόπο, να εκτονώσει την κρίση! Αφού η ομοσπονδία του Βασιλακόπουλου δεν μπορεί να κάνει τίποτα... Γιατί, λοιπόν, δεν παρεμβαίνει όπως οφείλει να κάνει με την διαμορφωθείσα κατάσταση;

Διαβάστε επίσης

«Σέντρα» στις 10 Ιουνίου

«Σέντρα» στις 10 Ιουνίου

Η ημερομηνία που, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019/20.