Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πρώτες σκέψεις για την Κυριακή

Οι πρώτες σκέψεις για την Κυριακή
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 16:40

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τονίσει πριν από αρκετές ημέρες, μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, πώς στα ματς που απέμεναν ως το φινάλε του πρωταθλήματος θα πάει με τους παίκτες που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κι αυτό πράττει ο Πορτογάλος τεχνικός. Κόντρα στον Άρη η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα ήταν η παρουσία του Ομάρ. Αναγκαία από τη στιγμή που υπήρξε και ο τραυματισμός του Τοροσίδη.

Την Κυριακή υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με τον 48χρονο τεχνικό να μην σκοπεύει να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά να κάνει λίγες διορθωτικές κινήσεις. Κι αυτό διότι κόντρα στον Άρη υπήρξαν παίκτες του που δεν είχαν τόσο καλή απόδοση.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, είναι βέβαιο πώς η μια αλλαγή θα είναι στην άμυνα. Με τον Μιράντα να δείχνει υποψήφιος να μην είναι στο αρχικό σχήμα και τον Σισέ να έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει τη θέση του. Στο... κάδρο του Μαρτίνς είναι και ο Καμαρά για το χώρο του κέντρου, που επέστρεψε στο ματς με τον Άρη.

Τέλος, με δεδομένο ότι ο Χασάν δεν έχει κάποιο πρόβλημα, στην επίθεση δεν θα γίνουν αλλαγές. Όσον αφορά στα εξτρέμ, εκεί Ποντένσε και Μασούρας έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά και ο Ζιλ Ντίας θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης