Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό»

«Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 08:37

Μεγάλο αφιέρωμα στον Ντανιέλ Ποντένσε από την πορτογαλική εφημερίδα Record με αφορμή τα δύο γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Άρη, όπου έκανε τη διαφορά ξανά και συνέβαλλε τα μέγιστα για να έρθουν οι τρεις βαθμοί για τους «ερυθρόλευκους». Με τους συμπατριώτες να αποθεώνουν τον 23χρονο εξτρέμ για ό,τι έκανε στο τελευταίο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και γενικά με τον Ολυμπιακό φέτος.

«Στην κορυφή του Ολύμπου» είναι ο τίτλος για το θέμα του Ποντένσε, για τον οποίο οι συμπατριώτες του σημειώνουν πώς κάνουν εξαιρετική σεζόν. Με 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και 11 ασίστ. Ο Ποντένσε μίλησε στους Πορτογάλους, υπογραμμίζοντας πώς είναι πολύ καλά στην Ελλάδα και πώς θέλει να συνεχίσει.

Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί με την ομάδα και νιώθω πολύ ωραία στην Ελλάδα». Στην ουσία έδειξε για μια ακόμα φορά τη διάθεσή του για το μέλλον. Την πρόθεσή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Εκτός με Ολυμπιακό ο Καντά

Εκτός με Ολυμπιακό ο Καντά

Ο Γάλλος μέσος της Ξάνθης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο πρωτάθλημα και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Θρύλο.