Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά στη δράση οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού!

Ξανά στη δράση οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 16:24

Μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης λόγω χειμώνα, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επανέρχονται στη δράση και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» αστέρες του ένδοξου θρυλικού παρελθόντος συνεχίσουν ξανά το έργο τους, να προσφέρουν στην κοινωνία και σε όσους τους έχουν ανάγκη. Δείχνοντας για μια ακόμα φορά πώς ο Θρύλος έχει έντονη κοινωνική δράση και πώς προσφέρει με τον δικό του τρόπο.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού ξεκινούν, λοιπόν, τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2019. Την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Νίκαιας Προοδευτικής ,θα συμμετάσχουν σε τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού με 2 αγώνες αντιμετωπίζοντας τη μεικτή ομάδα της Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά και την ιστορική ομάδα της Δόξας Πειραιά.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα και θα συμμετάσχουν πολλά μεγάλα ονόματα της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού, ενώ αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων λόγω του κοινωνικού και φιλανθρωπικού σκοπού της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Ικανοποίηση για Μασούρα!

Ικανοποίηση για Μασούρα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής εξτρέμ και για την προσφορά του στο σύλλογο.

«Είναι τρομακτικό…»

«Είναι τρομακτικό…»

Εμφανώς αναστατωμένος ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την τρομοκρατική επίθεση και την τραγωδία στη Νέα Ζηλανδία.