Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναδιάρθρωση; Ποτέ τόση παράνοια!

Αναδιάρθρωση; Ποτέ τόση παράνοια!
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 00:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Μύλος» γίνεται με την αναδιάρθρωση! Κάθε μέρα και ένα νέο σενάριο. Ψάχνουν να βρουν αφορμές, ώστε να μην προχωρήσει η μείωση των ομάδων και παράλληλα να μην... τιναχθούν στον αέρα τα σκανδαλώδη συμβόλαια των επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Απόλλων, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα) με την ΕΡΤ.

Ο Βασιλειάδης, λέει, δεν καταθέτει τροπολογία για να μην παρέμβει στο αυτοδιοίκητο, αν και ο ίδιος επέβαλε την αναδιάρθρωση. Ετσι ζήτησε από την ΕΠΟ να την εισηγηθεί, όμως το... πρόβλημα είναι ότι μείωση των ομάδων, μεσούσης της περιόδου, αποφασίζεται για τη μεθεπόμενη σεζόν (2020-21),

Δεν είναι μόνο οι κανονισμοί, καθώς κανείς δεν θέλει την αναδιάρθρωση! Υπάρχουν αντιδράσεις και από Βουλευτές, επειδή με τη δημιουργία της Superleague 2, η FL γίνεται τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία και η Γ' Εθνική γίνεται... Δ' Εθνική!

Ετσι θέλουν η σεζόν 2019-20 να είναι μεταβατική, ώστε να μην βγει... χαμένος (σε εντυπώσεις) ο Βασιλειάδης. Στην περίπτωση που επικρατήσει το τελευταίο σενάριο τότε η Λίγκα θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, η Football League θα χωριστεί σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και παράλληλα από τη Γ' Εθνική θα ανέβουν οι πρωταθλητές.

Αυτοί που ευνοούνται περισσότερο είναι οι τελευταίοι της Superleague. Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο, θα υποβιβασθεί μόνο η τελευταία ομάδα, ενώ ο προτελευταίος θα παίξει μπαράζ με το δεύτερο της Football League.

Διαβάστε επίσης

Δείξτε τους τι σημαίνει Ολυμπιακός!

Δείξτε τους τι σημαίνει Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και είναι πανέτοιμοι να δώσουν όλα, ώστε να πάρουν το τρίποντο. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports.

Από το Πανθεσσαλικό στο εξωτερικό!

Από το Πανθεσσαλικό στο εξωτερικό!

Πλέον η απαξίωση και η κατάρρευση της «εξυγίανσης» είναι ολοκληρωτική. Πρώτα διέρρευσαν για τελικό Κυπέλλου στη Σκωτία, μετά «έτρεχαν» να το μαζέψουν.

Σιγά μην το έχαναν!

Σιγά μην το έχαναν!

Χασάν και Νάτχο τα έδωσαν όλα, ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΠΑΟ.