Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αυτά είναι τα καλά του ποδοσφαίρου της εξυγίανσης!»

«Αυτά είναι τα καλά του ποδοσφαίρου της εξυγίανσης!»
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 21:52

Ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το ματς, αλλά με όσα συνέβησαν δεν ήταν θεμιτό να συμβεί αυτό. Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να παίρνει θέση για τις σκηνές ντροπής που είδαμε για μια ακόμα φορά στο ΟΑΚΑ. Την οποία μετέφερε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ είναι η ακόλουθη: «Πρώτα από όλα ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Θέλαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, να πετύχουμε κι άλλα τέρματα, να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο με τις συνθήκες που υπήρξαν. Δυστυχώς, αυτά είναι τα καλά του ποδοσφαίρου της εξυγίανσης. Φαντάζομαι ότι κανένας κανείς δεν είναι περήφανος για όλα αυτά που είδαμε. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί από το τρίτο λεπτό όταν έγινε η εισβολή των στον πάγκο του Ολυμπιακού και απειλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας. Ξαναλέω. Αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας σχολίασε και το θέμα με το μαχαίρι που είχαν οι χουλιγκάνοι στο πρώτο «ντου» που έκαναν στο 3ο λεπτό, σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχει μια πληροφορία. Οι άνθρωποι ήταν εκεί και το είδαν το μαχαίρι μπροστά τους. Ξέρετε είναι διαφορετικό να υπάρχει μια πληροφορία και διαφορετικό να το βλέπεις το μαχαίρι μπροστά σου. Είναι κρίμα…»

Διαβάστε επίσης