Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο μεγατόνων με την ΕΠΣ Καρδίτσας

Σκάνδαλο μεγατόνων με την ΕΠΣ Καρδίτσας
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 23:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σκάνδαλο άνευ προηγουμένου αποτελεί η απόφαση-έκτρωμα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που απέρριψε την προσφυγή του Μανώλη Παλάσκα και μελών της διοίκησής του που ζητούσαν την ακύρωση των δήθεν εκλογών της 2ας Φεβρουαρίου, καθώς δεν έγιναν με τον προβλεπόμενο τρόπο. Απόδειξη ότι η διοίκησή του δεν προχώρησε σε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, δεν υπήρχαν καν σφραγίδες, επειδή ο Παλάσκας είχε ξυλοκοπηθεί και συλληφθεί.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, θυμίζουμε ότι αρκετά σωματεία αποχώρησαν από τη ΓΣ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες... ζούγκλας, ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου για να γίνονται Γενικές Συνελεύσεις με μη προβλεπόμενη διαδικασία, δηλαδή με κανονισμούς του... πεζοδρομίου. Μάλιστα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται μεν ότι ο Γραμματέας της ΓΣ Ηλίας Χατζής δεν είχε δικαίωμα να οριστεί, όμως θεωρεί ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα των εκλογών!

Η... παρωδία που κάποιοι αποκάλεσαν Εκλογική Γενική Συνέλευση αναδείχθηκε και κατά την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης (19/02) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Μάλιστα, ο δικηγόρος της πλευράς Παλάσκα, Δημήτρης Γκαβέρας είχε τη σφραγίδα στο έδρανό του.

Ακόμη, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ καταγγέλθηκε ότι η αντίπαλη πλευρά στον Παλάσκα, της παράταξης του Χρήστου Σκάρλου κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας διπλό πρακτικό για τις προαναφερόμενες ...δήθεν εκλογές.. Πιο συγκεκριμένα κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας στις 4-2-2019 (1/4-2-2019) και 14/2/2019 (5/14-2-2019).

Η πλευρά του Παλάσκα δεν δικαιώθηκε, παρότι αναφέρθηκε με στοιχεία σε «ανυπόστατες εκλογές» και για να καταδεχθεί αυτό ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας είχε στο έδρανό του τη σφραγίδα της ΕΠΣ Καρδίτσας. Ακόμη, η πλευρά Παλάσκα δεν δικαιώθηκε παρότι κατέθεσε ένσταση για αρκετά πληρεξούσια των πρόσθετων παρεμβάσεων, τονίζοντας ότι κάποια από αυτά δεν έχουν εξουσιοδοτήσεις από τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων!!!

Θυμίζουμε ότι το παρών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, για την ακρίβεια κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στεκόταν στην πόρτα της εισόδου, έδωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ήταν και στη δήθεν Εκλογική ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, όπου ψήφισε ως εκπρόσωπος σωματείου, ενώ στις 25 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εδώ και δύο μήνες περίπου, διαμένουν μόνιμα σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, καταλαμβάνοντας δωμάτια και τον ημιώροφο για συναντήσεις, <<ψευτοπαράγοντες>> γυρολόγοι των πόλεων όπου διεξάγονται εκλογές των τοπικών ΕΠΣ, για να επηρεάσουν με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών προς όφελος των <<εργοδοτών τους>>. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ, συνεργάτη Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας»... Επίσης, τον κατηγόρησε ότι έκανε εισβολή «την ώρα του προγραμματισμένου Δ.Σ. με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες, προκειμένου να εμποδίσουν τη λήψη απόφασης για εκλογές, προφανώς γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα».

Διαβάστε επίσης

Τα αίσχη της… εξυγίανσης! (pics, vids)

Τα αίσχη της… εξυγίανσης! (pics, vids)

Τα ντροπιαστικά επεισόδια στη «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ ήρθαν να προστεθούν σε μια σειρά γεγονότων που έχουν αμαυρώσει την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στα… εξυγιαντικά χρόνια…