Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι το είδαν, μόνο ο Δικαστής δεν το είδε (vid)

Όλοι το είδαν, μόνο ο Δικαστής δεν το είδε (vid)
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 15:38

Ιστορία έχει γράψει ο Αθλητικός Δικαστής της Super League, Χριστόφορος Μάρκου! Διότι μεταξύ άλλων, στο κείμενο με την απόφασή του, έχει παραβλέψει κάτι πολύ σημαντικό. Με το βίντεο να είναι ο καλύτερος «μάρτυρας», το καλύτερο ντοκουμέντο, για όσα έγιναν στον 5ο λεπτό.

Στο κείμενο με το σκεπτικό της απόφασής του, όπου τελικά αποφάσισε να διατάξει τη συνέχεια του ματς, αναφέρει: «Στο 4’ λεπτό του αγώνα δέκα (10) άτομα με διαπίστευση της ομάδας περιφρούρησης συνεπικουρούμενα από δέκα (10) άτομα που εισήλθαν από τη θύρα 29, κατευθύνθηκαν με επιθετικές διαθέσεις προς τον βοηθητικό πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, βρίζοντας τους παράγοντες που ήταν εκεί, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Με παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και των οργάνων αθλητικής βίας και άτομα της ασφάλειας της γηπεδούχου ομάδας τα ως άνω άτομα απωθήθηκαν και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από δέκα (10) λεπτά».

Με όλα αυτά προκαλεί εντύπωση πώς δεν πρόσεξε σε ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ότι ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός -απολύθηκε μετά το σκηνικό που έγινε την περασμένη Κυριακή- ήταν ο πρωτεργάτης της επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτός που πήγε να χτυπήσει ένα από τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Αυτό ο Αθλητικός Δικαστής το... έχασε! Αλλά διαπίστωσε ότι δεν απειλούνταν ο Φριτζ, όταν ο Γερμανός αποφάσισε να διακόψει το ματς για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε επίσης

Δεδικασμένο για αίσχη

Δεδικασμένο για αίσχη

Θα τα σπάνε, θα καίνε, θα κάνουν «ντου» στον αντίπαλο, αλλά το ματς δεν θα διακόπτεται οριστικά!