ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Επιστροφή στο Ναό με τριάρα ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ερυθρόλευκες» συνεργασίες

«Ερυθρόλευκες» συνεργασίες
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 13:01

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού βασικοί στο χθεσινό ματς της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν. Φορτούνης, Μασούρας και Κούτρης. Το πιο ενδιαφέρον πέραν της παρουσίας τους και της προσφοράς τους, ήταν οι συνεργασίες του.

Ο ένας με τον άλλο βρίσκονταν με κλειστά... μάτια! Ο Φορτούνης με τον Κούτρη, ο Μασούρας με τον Κούτρη, ο Φορτούνης με τον Μασούρα.

Υπήρξαν φάσεις που είχε ο ένας την μπάλα και ο άλλος είχε ήδη κινηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε όταν θα φτάσει η μπάλα εκεί που πρέπει, να είναι ήδη. Κι αυτό είναι κάτι που έχει προέλθει μέσα από την πολλή δουλειά που έχουν κάνει φέτος οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Πλέον αυτό βγαίνει και στις αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας. Κάτι που σημαίνει πώς μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η Ελλάδα από την παραπάνω διαδικασία. Όταν ο ένας βρίσκει τον άλλο με κλειστά... μάτια, η Εθνική μπορεί να κερδίσει πολλά!

Διαβάστε επίσης

Στην Εθνική ο Ντουρμισάι

Στην Εθνική ο Ντουρμισάι

Ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου στην αποστολή της Ελλάδας, στη θέση του τραυματία Μήτρογλου, για το ματς με τη Βοσνία.

Ακόμα να ζητήσουν συγγνώμη!

Ακόμα να ζητήσουν συγγνώμη!

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από τα αίσχη της περασμένης Κυριακής, αλλά ακόμα από την πλευρά των «πράσινων» δεν έχει γίνει το προφανές.