Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην Εθνική ο Ντουρμισάι

Στην Εθνική ο Ντουρμισάι
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 13:18

Νέο πρόσωπο στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το ματς της Τρίτης, με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Ο λόγος για τον Φλορίν Ντουρμισάι. Ο νεαρός σέντερ φορ του Πανιωνίου, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Μετά τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου που χάνει το ματς της Τρίτης, ο 23χρονος επιθετικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης κλήθηκε για να ενισχύσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Το απόγευμα θα ενσωματωθεί με την αποστολή.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν οι απαραίτητες επαφές με την Αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να λυθούν όλα τα διαδικαστικά και να μπορεί να αγωνιστεί ο Ντουρμισάι με την Ελλάδα. Το χαρτί που περίμενε η Ελλάδα από την Αλβανία εστάλη στη FIFA.

Πλέον απομένει τη Δευτέρα να δοθεί η τελική συγκατάθεση από τις διεθνείς ομοσπονδίες, για να μπορέσει να αγωνιστεί από την Τρίτη ο φορ του Πανιωνίου με την εθνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ακόμα να ζητήσουν συγγνώμη!

Ακόμα να ζητήσουν συγγνώμη!

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από τα αίσχη της περασμένης Κυριακής, αλλά ακόμα από την πλευρά των «πράσινων» δεν έχει γίνει το προφανές.