Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάει τα… κοντέρ ο Φορτούνης!

Σπάει τα… κοντέρ ο Φορτούνης!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 19:48

Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής! Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή την εποχή. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, τόσο με την ερυθρόλευκη όσο και με τη γαλανόλευκη φανέλα. Κάτι που έδειξε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Euro 2020.

Κόντρα σε Λιχτενστάιν και Βοσνία, ο αρχηγός του Θρύλου «έκλεψε» την παράσταση με το εθνόσημο. Σκόραρε και στα δύο ματς και, γενικότερα, πρόσφερε τα μέγιστα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ιστοσελίδα από την Βοσνία, μάλιστα, του έβγαλε το… καπέλο την περασμένη Δευτέρα (25/3). Κάτι που γράψαμε και τότε στο gavros.gr. Με την ιστοσελίδα sportsport.ba να τονίζει μεταξύ άλλων: «Είναι ο πραγματικός ηγέτης αυτής της Ελλάδας και το παιχνίδι της εξαρτάται κυρίως από αυτόν».

Η αλήθεια είναι, ότι τα όσα έχει κάνει έως τώρα στη φετινή σεζόν, είναι αξιοθαύμαστα! Και δεν το λέμε εμείς, αλλά το «μαρτυρούν» οι αριθμοί του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Τρικαλινός άσος μετρά 18 γκολ και 13 ασίστ σε 45 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και την Εθνική! Ο «Φόρτου», δηλαδή, έχει σκοράρει ή «φτιάξει» γκολ 31 φορές σε 45 ματς που έχει αγωνιστεί τη σεζόν 2018-2019! Επίδοση πραγματικά εντυπωσιακή.

Πιο αναλυτικά, σε 37 εμφανίσεις με τους Πειραιώτες έως τώρα, σε Superleague, Κύπελλο και Europa League, ο Φορτούνης έχει 15 τέρματα και 12 ασίστ, ενώ σε οκτώ ματς με την Ελλάδα στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2020, έχει τρία τέρματα και μία ασίστ!

Απλά κορυφαίος…

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Το ρεκόρ του Φορτούνη

Το ρεκόρ του Φορτούνη

Ο αρχηγός του Θρύλου σκόραρε για πρώτη φορά γκολ σε δύο συνεχόμενα ματς με την Εθνική μας ομάδα.