Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αναγνώριση και ο… φόβος για Φορτούνη και Μασούρα!

Η αναγνώριση και ο… φόβος για Φορτούνη και Μασούρα!
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 21:43

Μία πολύ δυνατή αναμέτρηση δίνει το βράδυ της Τρίτης (26/03) η εθνική Ελλάδος, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βοσνία Ερζεγοβίνης για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αρκετά Μέσα από τη Βοσνία έχουν προχωρήσει σε ανάλυση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ξεχωρίζοντας δύο από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Κώστας Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Λιχτενστάιν, κάτι το οποίο έχει «τρομάξει» τους Βόσνιους, θεωρώντας τους δύο «ερυθρόλευκους» ως τους πιο επικίνδυνους ενόψει της αναμέτρησης με την Βοσνία Ερζεβογίνη.

Οι παίκτες του Θρύλου «κλέβουν» τις εντυπώσεις και με τις Εθνικές τους ομάδες, στις οποίες είναι πρωταγωνιστές και έτσι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα Μέσο από το εξωτερικό κάνει ειδική μνεία σε «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Πιο αναλυτικά, όμως, η ιστοσελίδα «sportsport.ba» τονίζει ότι ο Φορτούνης είναι ο πραγματικός ηγέτης των Ελλήνων, όντας ο πιο επικίνδυνος παίκτης που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Βοσνία. «Ο Φορτούνης φαίνεται ότι είναι ο πραγματικός ηγέτης αυτής της Ελλάδας. Κόντρα στο Λιχτενστάιν σκόρερ ένα γκολ, ενώ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις 7 από τις 10 ντρίμπλες που επιχείρησε. Ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα για το Λιχτενστάιν. Το παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος εξαρτάται κυρίως από τον Φορτούνη», αναφέρεται μεταξύ άλλων για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στο εν λόγω δημοσίευμα.

Επίσης, πολύ κολακευτικά σχόλια δέχτηκε και ο Γιώργος Μασούρας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ίσως ο πιο επικίνδυνος παίκτης κόντρα στο Λιχτενστάιν. Κινήθηκε κυρίως στην αριστερή πτέρυγα, ενώ είχε τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες. Κέρδισε μάλιστα τις περισσότερες μονομαχίες, από αυτές που έδωσε. Ο Μασούρας έδειξε ότι είναι πολύ επικίνδυνος και είναι πιθανό να είναι αρκετά ευκίνητος και κόντρα στη Βοσνία».

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Βόσνιοι δείχνουν την αναγνώρισή τους στους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, καλώντας τους παίκτες της ομάδας τους να επιστήσουν σε αυτούς την προσοχή τους.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι πολύ κολακευτικά λόγια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δέχονται επίσης ο Σιόβας, ο Κούτρης, ο Ζέκα και ο Σάμαρης.

Διαβάστε επίσης

Ο Ομάρ και ο Κούτρης

Ο Ομάρ και ο Κούτρης

Ένα ερώτημα για δύο παίκτες του Θρύλου που τους παρακολουθούν ομάδες του εξωτερικού.

«Μου αρέσει στον Ολυμπιακό…»

«Μου αρέσει στον Ολυμπιακό…»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε σε ισραηλινό Μέσο για τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει στο σύλλογο, αλλά επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.