Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε... φιλικό στην Ξάνθη

Ούτε... φιλικό στην Ξάνθη
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 11:30

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά τα... απίθανα! Την Κυριακή υπάρχει το ματς του ΠΑΟΚ, στα Πηγάδια, με την Ξάνθη. Εδώ και πολλές ημέρες είναι γνωστό πώς έχουν δοθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σχεδόν όλα τα εισιτήρια για το ματς αυτό. Με την ομάδα της Θράκης να έχει ανοίξει τις πύλες του γηπέδου για τον ΠΑΟΚ, προκαλώντας την έκρηξη των λίγων οπαδών που της έχουν απομείνει. Αυτοί βρίζουν με όσα βλέπουν.

Και το ματς της Κυριακής θυμίζει... φιλικό. Διότι η ακριτική ομάδα θα έχει επτά απόντες. Όχι έναν και δύο, αλλά επτά! Τρεις τιμωρημένους, εκ των οποίων οι Μπαξεβανίδης και Καμαρά δηλώθηκαν να εκτίσουν στην επικείμενη αναμέτρηση την ποινή τους. Λείπει και ο Ντζουρίτσκοβιτς.

Επίσης, θα λείψουν οι Ντε Λούκας, Φασίδης, Μελιόπουλος και Μπαριέντος. Μέχρι σήμερα γιατί είναι τόσο... έντονες οι προπονήσεις στην Ξάνθη που ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει! Όσοι οπαδοί της Ξάνθης απέμειναν βρίζουν, βγάζουν ανακοινώσεις, αλλά μάταια...

Όλα αυτά ενώ έχουν ακουστεί τόσα και τόσα για το μετοχολόγια της ομάδας της Θράκης. Με τη φημολογία για είναι έντονη. Έχουν ακουστεί τόσα πολλά για τον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς κανείς να έχει μπει στη διαδικασία να διαψεύσει το παραμικρό. Αιωρούνται αυτές οι φήμες και κανείς δεν βάζει τέλος, ούτε από την ομάδα της Ξάνθης, ούτε από κανέναν άλλον!

Διαβάστε επίσης