Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Κάιπερς»

«Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Κάιπερς»
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 10:12

Θέμα Κάιπερς για τον Ολυμπιακό φέρνουν και πάλι οι Βέλγοι στο προσκήνιο. Κι αυτό διότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του 21χρονου επιθετικού, ο νεαρός θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», η οποία επικαλείται πληροφορίες σχετικά με τον νεαρό για τον οποίο σημειώνοντας πώς αφού αποκτηθεί, αναμένεται να δοθεί δανεικός για ένα χρόνο. Ο παίκτης, πάντως, επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και να μην επιστρέψει στο Βέλγιο.

Θυμίζουμε πώς το περασμένο καλοκαίρι, ο Κάιπερς που είναι στον Εργοτέλη θα πήγαινε στην ΑΕΚ, αφού είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι, αλλά εκείνος δεν ήθελε, η μεταγραφή δεν προχώρησε και ο 21χρονος τέθηκε στο περιθώριο. Μετά από μια χρονιά εξαιρετική, που είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία στην Ελλάδα και φέτος πήρε και το σχετικό έπαθλο στη γιορτή του ΠΣΑΠ.

Ο ίδιος ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στην ιστοσελίδα «Het Laatste Nieuws» και έχει κάνει αναφορά στην περιπέτειά του, λέγοντας: «Από τον Εργοτέλη μου είπαν ότι δεν θα με άφηναν παίξω φέτος, αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Είχα προσφορές και το περασμένο καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε όλη τη σεζόν. Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ άμεσα να γίνω βασικός σε μία ομάδα Α’ κατηγορίας στο Βέλγιο. Και έχω μία μικρή προτίμηση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι ένας νεαρός παίκτης, που δεν έπιασε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα το στάτους μου είναι ενός κορυφαίου σκόρερ στη Β’ κατηγορία. Μετά από έναν χρόνο δεν με ξέχασαν».

Διαβάστε επίσης