Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο στόχος του Φορτούνη…

Ο στόχος του Φορτούνη…
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 00:49

Για μία ακόμα φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης «χτύπησε» τον Ατρόμητο. Με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να μοιράζει την ασίστ στον Γκιλιέρμε, για το 1-1 (2-1) κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, την Κυριακή (31/3) στον Ναό. Κάτι που σημαίνει, ότι έφτασε τις 13 ασίστ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Τρικαλινός άσος έχει συμμετοχή σε 28 «ερυθρόλευκα» γκολ φέτος, καθώς έχει σκοράρει και 15 τέρματα, σε 37 συμμετοχές σε Superleague, Κύπελλο και Europa League.

Στόχος του αρχηγού των Πειραιωτών είναι να «πιάσει» τις επιδόσεις του τη σεζόν 2015-2016. Κάτι αρκετά δύσκολο, πάντως, κυρίως στα γκολ, αφού απομένουν τέσσερα ματς κόντρα σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα. Τη χρονιά εκείνη, λοιπόν, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε 21 γκολ και 17 ασίστ!

Ο Φορτούνης, βέβαια, έχει ξεπεράσει ήδη τα περσινά του επιτεύγματα, καθώς είχε συμμετοχή σε 25 γκολ του Ολυμπιακού. Με 11 γκολ και 14 ασίστ, σε 37 εμφανίσεις του με τον Θρύλο…

Διαβάστε επίσης

Μετρά αντίστροφα για Σα

Μετρά αντίστροφα για Σα

Πολύ κοντά στο τέλος οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή του Πορτογάλου γκολκίπερ στον Ολυμπιακό.

Εκδικάζεται η έφεση του Θρύλου

Εκδικάζεται η έφεση του Θρύλου

Στις 16:00 το απόγευμα συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να αποφασίσει οριστικά για το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που είχε διακοπεί στις 17 Μαρτίου.

Έτοιμος για ρεκόρ ο Ποντένσε!

Έτοιμος για ρεκόρ ο Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος «μάγος» του Ολυμπιακού χρειάζεται μία ασίστ για να φτάσει τις εννιά, τις περισσότερες που έχει μοιράσει σε μία σεζόν…