Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκδικάζεται η έφεση του Θρύλου

Εκδικάζεται η έφεση του Θρύλου
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 09:14

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση σχετικά με το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού της 17ης Μαρτίου, που είχε διακοπεί στο 70ό λεπτό, μετά από την απόφαση του Γερμανού διαιτητή Φριτζ και ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague είχε διατάξει να συνεχιστεί με τη σχετική του απόφαση. Το απόγευμα, στις 16:00, θα ξεκαθαρίσει το θέμα οριστικά.

Εκδικάζεται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» κατά της πρωτόδικης απόφασης. Με την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να αποφασίζει εάν θα επιβραβεύσει, ουσιαστικά, όσα είχαν γίνει! Διότι με την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της λίγκας, αυτό είχε συμβεί.

Όλοι θυμόμαστε τα αίσχη, τις εικόνες ντροπής που είχε διαδραματιστεί στις 17 Μαρτίου και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εκδίκαση της υπόθεσης από την αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που η Επιτροπή Παρακολούθησης ζητούσε αυστηρές ποινές και εφαρμογή των κανονισμών.

Διαβάστε επίσης

Ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες...

Ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες...

Στην Πολωνία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σε ανοικτή... γραμμή για να κλείσουν τα δυνατά φιλικά που θα ακολουθήσουν.

Μετρά αντίστροφα για Σα

Μετρά αντίστροφα για Σα

Πολύ κοντά στο τέλος οι διαπραγματεύσεις για την παραμονή του Πορτογάλου γκολκίπερ στον Ολυμπιακό.