Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραδέχτηκαν στον ΠΑΟ ότι υπάλληλοί του επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού

Παραδέχτηκαν στον ΠΑΟ ότι υπάλληλοί του επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 18:09
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στην παγίδα του Ολυμπιακού έπεσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟ κατά την εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρόλευκων» κατά της πρωτόδικης απόφασης, όπου οι Πειραιώτες ζητούν να μη συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά να κατακυρωθεί υπέρ τους.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκαν ότι υπάλληλοί του βρίσκονταν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ και άρα συμμετείχαν στα επεισόδια και στην επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως φαίνεται πεντακάθαρα και σε βίντεο.

Ο ΠΑΟ ζήτησε βέβαια να μην προβληθεί βίντεο του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να συνηγορεί με τον όρο απλά να γίνει αποδεκτό ότι έγιναν επεισόδια. Όμως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και προβλήθηκε στη συνέχεια το βίντεο.

Από το βίντεο έγινε φανερή η κατάσταση που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ, με τους δικηγόρους του ΠΑΟ να καλούνται να απαντήσουν για συγκεκριμένα άτομα που κυκλοφορούσαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου και στις κερκίδες.

Εκείνοι παραδέχτηκαν ότι ήταν υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Και από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι συμμετείχαν στα επεισόδια.

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι του ΠΑΟ κατρακύλησαν για ακόμη μία φορά, τονίζοντας ότι ο διαιτητής βγήκε να κάνει τον έλεγχο και ότι υπήρχε μία οσμή χημικών, η οποία θα εξαφανιζόταν. Ενώ, επισήμαναν ότι υπήρχαν μόλις 20-30 άτομα, τα οποία αποδοκίμαζαν. Κάτι το οποίο, βέβαια, φανερώνει ότι υπήρχε σοβαρό θέμα ασφαλείας.

Αξίζει να επισημάνουμε, ότι προβλημάτισε η άποψη του προέδρου, ο οποίος ανέφερε ότι οι οπαδοί δεν θέλουν να τιμωρείται η ομάδα και να αφαιρούνται βαθμοί, ενώ επισήμανε ότι έλεγε ότι ήταν ήσυχοι οι οπαδοί, όμως, τελικά τους μάτιασε.

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟ φοβάται νέα επεισόδια

Ο ΠΑΟ φοβάται νέα επεισόδια

Γι’ αυτό και ζήτησε αν συνεχιστεί ο αγώνας από το 70’ και μετά και (με το σκορ 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού) να γίνει χωρίς οπαδούς.

Αρχηγός! (pic)

Αρχηγός! (pic)

Το ποστάρισμα των «ερυθρολεύκων» για τον κορυφαίο παίκτη τους τη φετινή σεζόν, τον Κώστα Φορτούνη!