Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τοροσίδης ανεβάζει... στροφές

Ο Τοροσίδης ανεβάζει... στροφές
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 11:19

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ο Βασίλης Τοροσίδης είχε χτυπήσει στο δεξί γόνατο. Με τη διάγνωση να είναι ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Ένα τραυματισμός που θέλει γύρω στον ενάμιση μήνα για να αποθεραπευτεί ένας παίκτης, ίσως και λίγο παραπάνω ανάλογα με την κράση του.

Στις 4 Μαρτίου είχε χτυπήσει ο «Τόρο» και σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από τον τραυματισμό του. Η αποθεραπεία του πάει καλά. Καθημερινά δουλεύει εντατικά στο Ρέντη και ανεβάζει... στροφές. Με στόχο να είναι έτοιμος γύρω στο Πάσχα. Κάτι που σημαίνει πώς θα είναι 100% για το ματς στη Λάρισα την τελευταία αγωνιστική.

Πάντως ο Τοροσίδης θέλει να προλάβει και το ματς στη Λαμία, για την 29η αγωνιστική στις 21 Απριλίου, αν και δεν εξαρτάται απόλυτα από εκείνον, αλλά από το πώς θα είναι το πόδι του.

Διαβάστε επίσης

Επαναφέρει τον Χασάν!

Επαναφέρει τον Χασάν!

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Αιγύπτιο φορ στην κορυφή της επίθεσης.

Όλα αρχίζουν από την άμυνα!

Όλα αρχίζουν από την άμυνα!

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού η αμυντική του γραμμή, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι υπάρχει τόσο το Κύπελλο Εθνών Αφρικής όσο και οι πιθανές αποχωρήσεις.

Αμφίβολος ο Κούτρης

Αμφίβολος ο Κούτρης

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και «παίζεται» η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό.