Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα αρχίζουν από την άμυνα!

Όλα αρχίζουν από την άμυνα!
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 11:52
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός κινείται πάνω σε ένα σωστό πλαίσιο για τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει έναν καλό και δυνατό κορμό παικτών από φέτος. Στόχος για τη νέα χρονιά είναι να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες, ώστε να δυναμώσουν επιπλέον οι «ερυθρόλευκοι» και να είναι σε καλύτερο σημείο για να πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν φέτος, να κατακτήσουν δηλαδή τίτλους. Μια από τις κινήσεις που θα γίνουν αφορούν την ενίσχυση στην άμυνα. Ένα καλοκαίρι που έχει ιδιαιτερότητες για τον Ολυμπιακό.

Δύο από τους αμυντικούς του θα χάσουν το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Σισέ και Μεριά θα είναι στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με την Σενεγάλη και την Τυνησία, αντίστοιχα. Κάτι που σημαίνει πώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να τους υπολογίζει. Κι αν οι εθνικές τους ομάδες προχωρήσουν στη διοργάνωση, θα είναι αμφίβολοι και για το πρώτο ματς στα προκριματικά του Champions League, στις 23-24 Ιουλίου. Με τον Μιράντα, όπως αναφέρουν στην Αγγλία, να γυρίζει στην Γουλβς καθώς τελειώνει ο δανεισμός του.

Την ίδια στιγμή, ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι του Βούκοβιτς. Έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και έχει σημασία να φανεί εάν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού ή όχι. Αυτό θα παίξει το ρόλο του. Υπάρχει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θέλει να αγωνιστεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν βγει στην αγορά, παίκτες τους προτείνονται για το κέντρο της άμυνας και θα επιδιώξουν να κλείσουν αυτό το «μέτωπο» όσο το δυνατόν πιο νωρίς, για να μπορέσουν να προχωρήσουν και στα άλλα μεγάλα κεφάλαια του μεταγραφικού σχεδιασμού τους.

Διαβάστε επίσης

Οι... ανάσες του Γκιλιέρμε

Οι... ανάσες του Γκιλιέρμε

Τις χρειάζεται ο Βραζιλιάνος με τα σερί 90λεπτα και είναι σίγουρο πώς ο Μαρτίνς θα επαναφέρει τον Καμαρά στην ενδεκάδα.

Επαναφέρει τον Χασάν!

Επαναφέρει τον Χασάν!

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Αιγύπτιο φορ στην κορυφή της επίθεσης.