Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ναό!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ναό!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 10:54

Τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή (14/4) στις 19:00 (σ.σ.: η ίδια ώρα έναρξη για όλα τα ματς της 28ης αγωνιστικής) αντιμετωπίζουν την Ξάνθη. Περιμένοντας από τον κόσμο τους να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να είναι εκεί.

Στο φινάλε μιας χρονιάς που έγιναν πολλά. Μιας χρονιάς που άλλαξαν αρκετά. Μιας χρονιάς που η ομάδα ξεκίνησε από την αρχή. Μιας χρονιάς επανεκκίνησης. Μιας χρονιάς που ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μιας χρονιάς που οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τις βάσεις για το μέλλον.

Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με ό,τι έχει δει. Από το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που προσέφεραν κατά διαστήματα οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο φετινός κύκλος «κλείνει» για τα εντός έδρας ματς την Κυριακή. Κόντρα στην θρακιώτικη ομάδα. Είναι δεδομένο πώς θα έχει πολύ κόσμο στις κερκίδες. Κι αυτό έχει τη σημασία του. Μια επιβράβευση για την καλή μπάλα, ένα μήνυμα για το μέλλον, για την επόμενη χρονιά.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ένα γεμάτο γήπεδο θα είναι το καλύτερο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Αλλά και η καλύτερη δυνατή υποστήριξη για τη νέα σεζόν όπου ο πήχης έχει ανέβει και ο στόχος είναι η κατάκτηση τίτλων, όχι μόνο το θέαμα και τα γκολ.

Διαβάστε επίσης

Η υπόθεση Φορτούνη πάει καλά..

Η υπόθεση Φορτούνη πάει καλά..

Οι επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του αρχηγού, για τη συνέχεια της συνεργασίας τους, συνεχίζονται σε πάρα πολύ καλό κλίμα.

Το έξτρα κίνητρο του Θρύλου

Το έξτρα κίνητρο του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει πολλά γκολ την Κυριακή και να «τιμωρήσει» την ακριτική ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν ρισκάρει με Κούτρη

Δεν ρισκάρει με Κούτρη

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει μπει στις προπονήσεις, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον προφυλάξει.