Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «κάρφωσε» ξανά ο Ομάρ! (vid)

Το «κάρφωσε» ξανά ο Ομάρ! (vid)
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 20:01

Καταιγιστικός είναι σε ακόμη ένα φετινό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δημιουργήσει το δικό τους «πάρτι» στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ξάνθη, προηγούμενοι με 3-0 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Γκιλιέρμε στο 10’ και στο 16’ έκανε το 2-0 για τον Θρύλο, με τον Ομάρ στο 43’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Νορβηγός αμυντικός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και πήρε το ριμπάουντ από το δυνατό σουτ του Καμαρά, το οποίο τράνταξε το δοκάρι της εστίας των Ακριτών, και με κεφαλιά σε κενή ουσιαστικά εστία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Ομάρ έφτασε έτσι τα 4 γκολ στη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχει δώσει και 6 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Ξύπνησε και το παράρτημα…

Ξύπνησε και το παράρτημα…

Αυτοί που δεν σηκώθηκαν από τον πάγκο τους κόντρα στον ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόντουσαν για ένα οφσάιντ, το οποίο σωστά καταλογίστηκε…

Ασταμάτητος Γκιλιέρμε! (vids)

Ασταμάτητος Γκιλιέρμε! (vids)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι το οποίο έδειξε και στο ματς με την Ξάνθη, σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ των «ερυθρόλευκων».