Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους 100 κορυφαίους ο Μαρτίνς!

Στους 100 κορυφαίους ο Μαρτίνς!
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 19:22

Νέα άνοδος για τον Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος του Ολυμπιακού ανέβηκε και αυτή την εβδομάδα στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης προπονητών.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Θρύλου ανέβηκε τρεις θέσεις, καθώς από την 103η θέση έφτασε στην 99η παγκοσμίως! Και αυτό, διότι συγκέντρωσε 102 βαθμούς την προηγούμενη εβδομάδα.

Με την δουλειά του στην ομάδα του Πειραιά, ο Μαρτίνς έχει καταφέρει να «εκτοξευτεί» στη σχετική λίστα. Μην ξεχνάμε, ότι την τελευταία ημέρα του 2018 (31/12) ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν 171ος!

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία ενδεκάδα Σενεγαλέζων ο Σισέ! (pic)

Στην κορυφαία ενδεκάδα Σενεγαλέζων ο Σισέ! (pic)

Νέα διάκριση για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται για ακόμη μία εβδομάδα στους κορυφαίους Σενεγαλέζους παίκτες. Όπως και ο Ντιαλό, ο οποίος «συνδέεται» με τους Πειραιώτες.

«Βροχή» τα γκολ στο Ναό!

«Βροχή» τα γκολ στο Ναό!

Ο Ολυμπιακός στον β’ γύρο του πρωταθλήματος στο «Κάστρο» του σημείωσε 23 γκολ σε 6 παιχνίδια, στα οποία πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, μετρώντας 4 τεσσάρες και μία πεντάρα!

Δεν ξεχνά τον Ναό ο Κασάμι! (pic)

Δεν ξεχνά τον Ναό ο Κασάμι! (pic)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μπορεί να αγωνίζεται στην Ελβετία, όμως έδειξε μέσα από τα social media πόσο του λείπει το «Γ. Καραϊσκάκης».