Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού είναι απόλαυση!

Το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού είναι απόλαυση!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 14:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα ακόμα ματς για τον Ολυμπιακό με γεμάτο γήπεδο, την ώρα που η ομάδα έχει μείνει εκτός στόχων από τα τέλη Φεβρουαρίου. Όλοι αναρωτιόνται πώς συμβαίνει αυτό... Η απάντηση είναι απλή. Γιατί ο κόσμος γουστάρει αυτό που βλέπει, το απολαμβάνει.

Το ποδόσφαιρο που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι απλά θεαματικό, είναι εξαιρετικό. Πολλές φάσεις, συμμετοχή όλων στο επιθετικό παιχνίδι, θέαμα, φάσεις, πολλά γκολ. Ο κόσμος που γεμίζει τις εξέδρες φεύγει από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» πάντα «γεμάτος». Με ό,τι έχει δει.

Έχει τεράστια σημασία για μια ομάδα που ακόμα έχει περιθώρια βελτίωσης, που μπορεί να παίξει και καλύτερα, να καθηλώνει τον κόσμο της με την μπάλα που παίζει. Κι αυτό είναι μεγάλο «παράσημο», μεγάλο κέρδος για το παρόν και για το μέλλον του Θρύλου.

Είναι σημείο αναφοράς και για την επόμενη ημέρα. Διότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, με το θεαματικό ποδόσφαιρο, με το γεμάτο γήπεδο, η ομάδα κερδίζει... πόντους. Θα είναι ακόμα καλύτερη στην πορεία, όταν έχει αυτή την απίστευτη και θερμότατη στήριξη από τον κόσμο της.

Διαβάστε επίσης

«Εσύ ή Εγώ;» (vid)

«Εσύ ή Εγώ;» (vid)

Με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο...