Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟ, υπάρχει και πιο κάτω...

ΠΑΟ, υπάρχει και πιο κάτω...
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 18:22

Η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε απόλυτα τον Ολυμπιακό, κατακυρώνοντάς στους «ερυθρόλευκους» το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, όπως δηλαδή αναμενόταν, αφού δεν γίνεται να κρίνονται οι αποφάσεις των διαιτητών.

Μετά από αυτή την απόφαση, ο ΠΑΟ βλέπει ορατό τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Έχοντας αυτή τη στιγμή 33 βαθμούς στον πίνακα της Superleague δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ο κίνδυνος αυτός γίνεται ακόμη πιο πιθανός αν αναλογιστεί κανείς την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟ το τελευταίο διάστημα, με τον ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική να επικρατεί με 3-1, σε ένα ματς, όμως, ειδικών… συνθηκών ανάμεσα σε δύο ομάδες με… ιδιαίτερες σχέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟ με τους 33 βαθμούς κινδυνεύει με υποβιβασμό. Υπάρχει και πιο κάτω για τον Παναθηναϊκό και αυτό γίνεται ολοένα και πιο φανερό. Βέβαια, αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα…

Ο ΟΦΗ που βρίσκεται στην 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής έχει 28 βαθμούς, που σημαίνει ότι ο ΠΑΟ κρατάει την τύχη της παραμονής στα χέρια του.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Ατρόμητο και εντός έδρας με τον Παναιτωλικό μέχρι το φινάλε και με δύο ήττες μπορεί και να αποχαιρετήσουν την κατηγορία…

Αλλά, μην αγχώνεστε εκεί στον ΠΑΟ, «εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» δεν φωνάζατε;

Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης!

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο του και στην Λαμία!

Με τον κόσμο του και στην Λαμία!

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του και στην Φθιώτιδα, με τα εισιτήρια για τους ΓΑΥΡΟΥΣ να διατίθενται ήδη στο γήπεδο της Λαμίας.