Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν... εξυγίανση, όχι νομιμότητα

Θέλουν... εξυγίανση, όχι νομιμότητα
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 10:20

Ανακοινώσεις, σχόλα στα social media αλλά από ουσία τίποτα! Διότι ό,τι κι αν γίνεται αποτελεί έναν ακόμα «κρίκο» στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Την ώρα που η... εξυγίανση αποτελούσε τον στόχο πολλών και όχι η νομιμότητα. Από χθες και την δεν έχει ειπωθεί για δικηγόρους που είναι οι καλύτερες «μεταγραφές» για ομάδες. Αλλά κανείς τους δεν απάντησε ή πιο σωστά δεν μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει την ουσία. Και ποια είναι αυτή;

Πώς το θέμα είναι η στάση πολλών πάνω σε αυτό το θέμα. Έγιναν αγώνες για την... εξυγίανση! «Συμμαχίες» για να... αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τώρα τι; Όταν βγαίνει μια απόφαση που δεν τους αρέσει, κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Αλλά για τις μολότωφ, τα ντου, τις επιθέσεις, τα αίσχη που έχουν γίνει πολλάκις σε διάφορα γήπεδα; Πάντα φταίνε οι... μπαχαλάκηδες!

Εδώ έφτασαν στο σημείο να λένε πώς οι αγώνες κρίνονται στα δικαστήρια και όχι στα γήπεδα! Σε ποια γήπεδα. Εκεί που άνθρωποι ομάδων με καρτελάκια κάνουν ντου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εκεί που γίνεται «μάχη» τόσο στις εξέδρες όσο και έξω από το γήπεδο με μολότοφ κατ’ επανάληψη. Εκεί που στο παρελθόν έχουν ρίξει μέχρι και φωτοβολίδα σε παίκτη του Ολυμπιακού. Εκεί που ο Ίβιτς δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι και τραυματίζεται, αλλά ο Όσκαρ Γκαρθία που δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι κάνει... θέατρο. Αυτές είναι οι θεωρίες τους, αλλά δεν τους πιστεύουν ούτε οι... πιστοί οπαδοί τους!

Εδώ έγινε θέμα για την απόφαση ενός διαιτητή να διακόψει το ματς, αλλά και προσπάθεια να υποβαθμιστούν, να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τα επεισόδια και τα αίσχη. Λες και δεν έγιναν! Διότι σε πολλά εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού έχουν γίνει όλες μάρτυρες από σκηνικά βίας και συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι αδύνατο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Αλλά εκεί δεν βλέπουμε τις ίδιες... κρίσεις, τις ίδιες συμπεριφορές, τις ίδιες αντιδράσεις.

Ίσως τελικά έγινε ο αγώνας έγινε για να υπερισχύσει η... εξυγίανση. Με τη νομιμότητα μάλλον υπάρχει ένα θέμα...

Διαβάστε επίσης

Στο... παιχνίδι για Σλιμανί

Στο... παιχνίδι για Σλιμανί

Δύο αγγλικές ομάδες, Σαουθάμπτον και Άστον Βίλα, ενδιαφέρονται επίσης για τον Αλγερινό επιθετικό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον.

Αποστολή στη Γαλλία

Αποστολή στη Γαλλία

Ο Φρανσουά Μοντεστό βρέθηκε στην πατρίδα του, για μεταγραφικό θέμα που αφορούσε τον Ολυμπιακό.