Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποστολή στη Γαλλία

Αποστολή στη Γαλλία
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 09:07

Η γαλλική αγορά τα τελευταία καλοκαίρια έχει βγάλει... λαβράκια για τον Ολυμπιακό. Οι περιπτώσεις των Μαντί Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ «μιλούν» από μόνες τους. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίσουν να ρίχνουν εκεί «ματιές». Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πώς ήδη έχουν κάνει μια ακόμα μεταγραφική από εκεί, ενόψει της νέας σεζόν. Τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό Ουσεϊνού Μπα.

Αλλά κάτι ακόμα «ψήνεται» από εκεί. Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Φρανσουά Μοντεστό βρέθηκε στη Γαλλία. Σε αποστολή για τον Ολυμπιακό, καθώς το ταξίδι του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ είχε να κάνει με μεταγραφικό ζήτημα του Θρύλου, χωρίς να έχουν γίνει έως τώρα γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Είναι, πάντως, δεδομένο πώς στον Ολυμπιακό «παρακολουθούν» τη γαλλική αγορά κι έχει αποδεχθεί με τις στοχευμένες μεταγραφές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι οποίες έχει αποδεχθεί πετυχημένες κινήσεις βάσει αποτελεσμάτων και εμφανίσεων των παικτών που έχουν αποκτηθεί.

Διαβάστε επίσης

Στο... παιχνίδι για Σλιμανί

Στο... παιχνίδι για Σλιμανί

Δύο αγγλικές ομάδες, Σαουθάμπτον και Άστον Βίλα, ενδιαφέρονται επίσης για τον Αλγερινό επιθετικό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον.

«Νικητής...» (pic)

«Νικητής...» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά.