Ντουντούκα
Στροφή στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης τώρα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προέχουν ο στόπερ και το «κεφάλαιο» γκολκίπερ

Προέχουν ο στόπερ και το «κεφάλαιο» γκολκίπερ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 11:55
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Καθημερινά η ονοματολογία καλά κρατεί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο. Οι στόχοι, τόσο σε ό,τι αφορά τις θέσεις όσο και τα ονόματα, έχουν καθοριστεί και πλέον έχουν πάρει σειρά οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις. Ο χρόνος πιέζει καθώς στις 10 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ενώ στις 23-24 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο επίσημο ματς για την επόμενη περίοδο.

Πώς έχουν τα πράγματα; Οι επαφές έχουν ξεκινήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να «τρέχουν» ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Έχοντας θέσει τις προτεραιότητές τους. Κι αυτές είναι δύο αυτή τη στιγμή. Το θέμα του κεντρικού αμυντικού, αλλά και το «κεφάλαιο» τερματοφύλακας.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, είναι το νούμερο ένα θέμα στη μεταγραφική ατζέντα του Θρύλου. Μην ξεχνάει κανείς πώς θα λείψουν από την προετοιμασία οι Μεριά και Σισέ λόγω Κόπα Άφρικα. Είναι λοιπόν βασικό μέλημα να βρεθεί και να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα η υπόθεση του στόπερ. Με τον Ολυμπιακό να αναζητά έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στην υπόθεση «τερματοφύλακας» για τους «ερυθρόλευκους», η ιστορία με τον Ζοζέ Σα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ακούγονται πολλά, αλλά εάν δεν υπάρξει κάτι οριστικό, όλα είναι πιθανά. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τελειώσει κι αυτή η μεταγραφική υπόθεση, το «κεφάλαιο» γκολκίπερ, χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Η ευκαιρία του Λοντίγκιν

Η ευκαιρία του Λοντίγκιν

Όλα δείχνουν πώς θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία.