Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι εννοούσε ο πρόεδρος;

Τι εννοούσε ο πρόεδρος;
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 09:51

Στο pre game της ΕΡΤ από την Τούμπα (ναι, αξίζουμε μετάλλιο αντοχών που το είδαμε κι αυτό) παρήλασε αρκετή γραφικότητα. Σχεδόν τερμάτισε (λέμε σχεδόν γιατί με την ομάδα του «ένα ματς λιγότερο και τρεις βαθμούς περισσότερους» ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλο) το γραφικόμετρο.

Ας αφήσουμε απέξω την γραφικότητα. Ας πάμε στην παρουσία του Βαγγέλη Γραμμένου. Η ΕΠΟ είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του Κυπέλλου και χθες ο ΠΑΟΚ κατακτούσε τον τίτλο που διοργανώνει η Super League, όχι η ομοσπονδία στην οποία είναι ο ίδιος πρόεδρος. Αλήθεια, τι του δημιούργησε την ανάγκη να είναι παρών; Δεν αντιλαμβάνεται ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ (λέμε τώρα) πρέπει να τηρεί ίσες αποστάσεις απ' όλους;

Πέρυσι στο ματς της 28ης αγωνιστικής όπου η ΑΕΚ σφράγιζε επίσης μαθηματικά το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ήταν παρών ο Γραμμένος; Δεν τον πήρε κάπου το μάτι μας, μπορεί να κάνουμε και λάθος ας μας βοηθήσει κάποιος. Πέρα από την παρουσία του αυτή καθαυτή, υπήρξε και μια δήλωση που «χτύπησε» κάπως στα αυτιά μας.

Τι δήλωση ήταν αυτή; Διαβάστε τι είπε επί λέξει στον Γιώργο Μίνο: «Νομίζω είναι μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ, είναι μια μεγάλη μέρα για την Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να τελειώσει το παιχνίδι ομαλά και όλος αυτός ο κόσμος που επί 34 χρόνια υπομένει, όλα αυτά τα χρόνια περιμένει ένα τίτλο. Είναι πάρα πολύ κοντά πλέον για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα».

Αφού δεν παρέλειψε να ευχηθεί να πάνε όλα καλά και το... έσωσε αμέσως μετά συμπληρώνοντας ότι ουσιαστικά ανησυχούσε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όχι το αποτέλεσμα και τη στέψη του ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που υπέμεινε επί 34 χρόνια. Τι εννοούσε ο Βαγγέλης Γραμμένος;

Έχει το δικό του βάρος το ρήμα που χρησιμοποίησε. Με την αιώνια ρητορική των οπαδών του ΠΑΟΚ μοιάζει αυτό. Εκείνοι υποστηρίζουν ότι υπομένουν επί χρόνια το κατεστημένο του νότου που κλέβει τίτλους, μπλα μπλα μπλα... Υιοθετεί αλήθεια ο Γραμμένος; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ να υπενθυμίσουμε, ο άνθρωπος δηλαδή που δεν έχει χρώμα και πλευρά αλλά υπάρχει για το καλό του αθλήματος και όλων των ομάδων.

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι εννοούσε αν και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα εξηγήσει όπως δεν έχει εξηγήσει κι άλλα τα οποία θα όφειλε. Οι κακές οι γλώσσες θα πουν ότι ήταν εκεί και είπε όσα είπε επειδή ήθελε να μπει στο... κάδρο της επιτυχίας. Εμείς, προφανώς, δεν υιοθετούμε. Είμαστε βέβαιοι ότι εργάζεται σκληρά για το καλό του αθλήματος και μόνο. Απλά μερικές φορές του... ξεφεύγουν πράγματα από την κούραση να πετύχει το στόχο του. Το καλό του αθλήματος φυσικά, τι νομίζατε...;

Διαβάστε επίσης

Θεαματικό ποδόσφαιρο

Θεαματικό ποδόσφαιρο

Από τα 1,7 γκολ ανά ματς στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει μέσο όρο σχεδόν 3 γκολ στο δεύτερο.

Αυτός ο Καμαρά κάνει τη διαφορά!

Αυτός ο Καμαρά κάνει τη διαφορά!

Ο μέσος από τη Γουινέα ήταν ο κορυφαίος του ματς με τη Λαμία, με συμμετοχή -είτε άμεση, είτε έμμεση- και στα τρία «ερυθρόλευκα» γκολ.