Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην τελική ευθεία του Σα...

Στην τελική ευθεία του Σα...
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 09:21

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιεί τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν με βασική του προτεραιότητα να αποτελεί η θέση του τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών είναι να κρατήσουν στο Λιμάνι τον Ζοσέ Σα, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επιθυμούν να είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, προχωρούν στις τελικές τους κινήσεις για να καταφέρουν να κρατήσουν τον Πορτογάλο γκολκίπερ στην ομάδα τους, επιθυμώντας μέσα στις επόμενες 10 ημέρες να τελειώσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο θέμα του Σα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, ωστόσο, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό.

Αναμένονται, λοιπόν, εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, ελπίζοντας στις τάξεις του Θρύλου να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Σα, συνεχίζοντας μετά από τον Πορτογάλο το σχεδιασμό του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Πολύτιμες λύσεις από τον άξονα!

Πολύτιμες λύσεις από τον άξονα!

Οι χαφ του Ολυμπιακού έχουν τεράστια συμβολή στο σκοράρισμα των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι έχουν βρει τουλάχιστον ένα γκολ στις τελευταίες τέσσερις νίκες της ομάδας.