Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται «γεμάτοι» Ραντζέλοβιτς και Μπα!

Έρχονται «γεμάτοι» Ραντζέλοβιτς και Μπα!
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 00:05

Ουσεϊνού Μπα και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αποτελούν δύο μεγάλες επενδύσεις για τον Ολυμπιακό.

Αμφότεροι αποτελούν βασικά και αναντικατάστατα «γρανάζια» των ομάδων τους και, όπως φαίνεται, έχουν πολύ… μέλλον! Εξάλλου, ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι 23 ετών και ο Σέρβος εξτρέμ 21.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τους παρακολουθεί στενά και τους δύο και περιμένει να τους «τσεκάρει» το καλοκαίρι. Τα έως τώρα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, με τις επιδόσεις τους να στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα στον Πορτογάλο τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Σημαντικό, πάντως, είναι το γεγονός ότι δεν... ξεκολλούν από την ενδεκάδα των ομάδων τους!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ραντζέλοβιτς μετρά 36 συμμετοχές, 2.713 αγωνιστικά λεπτά, επτά γκολ και 10 ασίστ με την Ραντνίσκι Νις στην Σερβία, ενώ ο Μπα 27 εμφανίσεις, 2.243 λεπτά και ένα τέρμα με την Γκαζελέκ Αζαξιό στην Γαλλία.

Κάτι που σημαίνει, ότι τόσο ο Αφρικανός όσο και ο Σέρβος θα έρθουν «γεμάτοι» στον Θρύλο και στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία του Σα...

Στην τελική ευθεία του Σα...

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή του Πορτογάλου άσου στον Πειραιά, προχωρώντας στις επόμενες ημέρες στις τελικές κινήσεις για να τελειώσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

Αυτό τονίζεται στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο ότι ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός ενδιαφέρεται για την προοπτική των Πειραιωτών.