Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γερές βάσεις ενόψει της επόμενης ημέρας...

Γερές βάσεις ενόψει της επόμενης ημέρας...
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 15:19

Μία αγωνιστική απομένει για το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν και όπως είναι φυσικό οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν σιγά-σιγά την επόμενη τους ημέρα.

Πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» αποτελεί αδιαμφισβήτητα η παραμονή στο Λιμάνι του βασικού «κορμού» της ομάδας που ξεχώρισε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι Πειραιώτες ξεκινήσαν σχεδόν από το μηδέν τη δημιουργία μίας ομάδας που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, το καλύτερο στην Ελλάδα, βάζοντας γερές βάσεις ενόψει του μέλλοντος, τις οποίες φυσικά κανένας δεν θέλει να δει να πάνε χαμένες.

Δίπλα, στο βασικό «κορμό» του Ολυμπιακού αδιαμφισβήτητα θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες, ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει τη νέα σεζόν ακόμη πιο ενισχυμένος, ακόμη πιο δυνατός για την επίτευξη των στόχων του.

Έχοντας για «όπλο» του επίσης τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος δείχνει πιο «διψασμένος» από ποτέ για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, όμως, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα του, η οποία αναμένεται να προσφέρει νέες χαρές, νίκες και τίτλους σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Με τις βάσεις να μπαίνουν τη φετινή σεζόν και όλους τους ανθρώπους της ομάδας να δουλεύουν, ώστε να αξιοποιηθούν και να ενισχυθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Πτέρυγες «φωτιά»!

Πτέρυγες «φωτιά»!

Εξαιρετικοί οι ακραίοι του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και μέσα από τους αριθμούς τους.