Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πτέρυγες «φωτιά»!

Πτέρυγες «φωτιά»!
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 - 16:25

Εξαιρετικός από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν ο Ολυμπιακός, κάτι στο οποίο οφείλονται σε πολύ σημαντικό βαθμό οι ακραίοι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν φανταστική χρονιά και βοήθησαν τους «ερυθρόλευκους».

Κάτι το οποίο φαίνεται άλλωστε και από τους αριθμούς τους, έχοντας συμμετοχή περίπου στα μισά φετινά γκολ των Πειραιωτών τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, εκείνος που ξεχώρισε λίγο περισσότερο ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος με τα 8 γκολ και τις 9 ασίστ που σημείωσε έδειξε πτυχές του πλούσιου ταλέντου του, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο των Πειραιωτών.

Εξίσου καλός τη φετινή σεζόν ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ, ενώ είχε και 7 ασίστ.

Συμμετοχή σε 10 γκολ, 9 τέρματα και 1 ασίστ είχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε σοβαρά, κάνοντας το τελευταίο διάστημα πάντως αγώνα δρόμου για να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Τρομερή σεζόν πραγματοποίησε ακόμη ένας παίκτης από τους ακραίους του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μασούρας. Ο εξτρέμ του Θρύλου έχει μέχρι στιγμής, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε, 4 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν μετράει 11 γκολ και 2 ασίστ.

Από εκεί και πέρα συμμετοχή σε 6 γκολ, 3 τέρματα και 3 ασίστ έχει ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ακολουθούν από τους ακραίους πάντα του Θρύλου ο Κούτρης με 4 ασίστ, ο Ζιλ Ντίας με 2 γκολ και 1 ασίστ και ο Τσιμίκας με 3 τελικές πάσες.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι πτέρυγες του Ολυμπιακού πετούσαν «φωτιές» και συνέβαλλαν στο εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και στην επιθετική συγκομιδή των 101 γκολ μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Γερές βάσεις ενόψει της επόμενης ημέρας...

Γερές βάσεις ενόψει της επόμενης ημέρας...

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεκινήσει σχεδόν από το μηδέν το «χτίσιμο» της ομάδας που όλοι θέλουν να βλέπουν και πλέον επιθυμεί να κρατήσει το βασικό «κορμό» του και κάνοντας ποιοτικές προσθήκες να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός τη νέα σεζόν για την επίτευξη όλων των στόχων του.