Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Εντουάρντο στην... ατζέντα

Ο Εντουάρντο στην... ατζέντα
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 08:41

Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά. Όπως έχει γράψει πολλές φορές το gavros.gr, ναι μεν το θέμα του αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» παράλληλα «τρέχουν» κι άλλες υποθέσεις, στις θέσεις που αναζητούν παίκτες για να ενισχυθούν ενόψει της νέας σεζόν. Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που εξετάζουν οι άνθρωποι του Θρύλου, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», είναι του Εντουάρντο Ενρίκε, του 24χρονου μέσου της Μπελενένσες.

Ο Βραζιλιάνος χαφ κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος έχοντας σε 28 ματς 2 γκολ και 2 ασίστ με την πορτογαλική ομάδα, η οποία τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι δανεικό από την Κοΐμπρα. Όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, ήδη η Μπελενένσες θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, ενώ κι άλλοι σύλλογοι στην Πορτογαλία «βλέπουν» τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Εντουάρντο Ενρίκε είναι «8άρι» που μπορεί να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, που βοηθάει πολύ στο κομμάτι της ανάπτυξης. Επίσης, έχει πολύ καλή κάθετη πάσα, αλλά και τη δυνατότητα να απειλεί από μέση και μακρινή απόσταση, με τα δυνατά σουτ του.

Διαβάστε επίσης