Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθοριστικό ραντεβού

Καθοριστικό ραντεβού
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 11:53

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της συνάντησης των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Ζόρζε Μέντες. Ο γνωστός ατζέντης θυμίζουμε πώς εκπροσωπεί 5 παίκτες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ρόστερ τους. Ζοζέ Σα, Ντανιέλ Ποντένσε, Ροντερίκ Μιράντα, Ζιλ Ντίας και Αχμέντ Χασάν.

Μέσα στα προσεχή 24ωρα είτε ο ίδιος ο Πορτογάλος μάνατζερ είτε κάποιος από τους στενούς συνεργάτες του θα ταξιδέψει για την Ελλάδα. Για να συναντηθεί με την πλευρά του Ολυμπιακού και βασικό θέμα τον Ζοζέ Σα.

Χθες ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη Nova, διευκρίνισε πώς σχετικά με τον 26χρονο συμπατριώτη του τερματοφύλακα δεν έχει αλλάξει κάτι. Και πώς σε κάθε περίπτωση, αυτό που ισχύει ακόμα, αυτό που δεν έχει αλλάξει, είναι η διάθεση του Ζοζέ Σα να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Περνάει καλά, τον βοήθησε ο Θρύλος να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας.

Μέσα σε όλα, του έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση για νέο συμβόλαιο με αρκετά αυξημένες αποδοχές και η παρουσία του ατζέντη του ή κάποιου συνεργάτη του, για να γίνει οι τελικές συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης

Στην Πορτογαλία ο Ποντένσε

Στην Πορτογαλία ο Ποντένσε

Ο 23χρονος εξτρέμ πήρε άδεια να πάει στην πατρίδα του, καθώς δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος λόγω καρτών.