Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε η... κηδεία της «εξυγίανσης»

Έγινε η... κηδεία της «εξυγίανσης»
Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 00:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τελείωσε... Πλέον η λέξη «εξυγίανση» δεν πρέπει να χρησιμοποιείται. Πρέπει να μπει στο αρχείο και να απαγορευτεί η χρήση της από το ποδόσφαιρο. Πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα να αντέξει;

Για τρίτη σερί σεζόν και ενώ τα δυο προηγούμενα χρόνια έχει προηγηθεί «ο τελικός των μαχαιρωμάτων» στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού και το περσινό σόου βίας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην ΕΠΟ δεν μπορούν να διοργανώσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να τους... γλεντάνε η αστυνομία και ο Βασιλειάδης. Πρώτα τους έφταιγε ο Ολυμπιακός, όμως τώρα φαίνεται περίτρανα ότι οι μάσκες έπεσαν. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θυμηθείτε τις αγκαλιές των Σαββίδη, Μελισσανίδη, δείχνουν ότι ήθελαν... εξυγίανση για τα συμφέροντά τους (σ.σ. ξεχωριστά όχι κοινά) και επ' ουδενί για το καλό του ποδοσφαίρου. Όσα έγραφε και έλεγε η προπαγάνδα τους ήταν όλα αέρας κοπανιστός για να δημιουργηθούν δικογραφίες και παράλληλα με τη διοίκησή τους να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.

«Το δεδομένο ότι συζητάμε να διεξαχθεί τελικός Κυπέλλου χωρίς θεατές, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε ο υπερσύμβουλος της FIFA, Πετρ Φούσεκ στη διάρκεια της σύσκεψης της περασμένης Πέμπτης (02/05) για τα μέτρα ασφαλείας, όπου το αλαλούμ και το «ναυάγιο» είναι άνευ προηγουμένου. Όμως, δεν παραιτήθηκε κανείς!

Τη Δευτέρα θα γίνει νέα σύσκεψη στην ΕΠΟ, όμως θα προηγηθεί άλλη στο γραφείο του Βασιλειάδη (σ.σ. ακόμη μια κρατική παρέμβαση) με την αστυνομία και την ΕΠΟ, για την οποία η ομοσπονδία δήλωνε άγνοια!

Με δεδομένο ότι ο Φούσεκ και ο Χούμπελ θέλουν τελικό με κόσμο, η ΕΠΟ σύρθηκε σε σχετική ανακοίνωση. Παρότι τόσο καιρό κυκλοφορούσε ότι θα γίνει τελικός χωρίς θεατές, η ομοσπονδία δεν έλεγε το παραμικρό.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (τάχα) θέλουν τελικό Κυπέλλου με κόσμο, όμως δεν ανέλαβαν ευθύνη για τους οπαδούς τους. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ ζήτησε αλλαγή έδρας, σε περίπτωση που γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πως κατάντησαν οι πρώην... σύμμαχοι!

Διαβάστε επίσης