Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός την καλύτερη επίθεση!

Ο Ολυμπιακός την καλύτερη επίθεση!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 00:02

Με «διπλό» στην Λάρισα είπε «αντίο» στη σεζόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε 3-0 την ΑΕΛ στο «AEL FC Arena», για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Superleague. Μπορεί ο Θρύλος να μην κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, ωστόσο έπαιξε ωραία μπάλα, την καλύτερη στην Ελλάδα και έβαλε γερές βάσεις για του χρόνου.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεχώρισε για την επιθετική της λειτουργία. Ομάδα καταιγιστική στην επίθεση, που «πατούσε» συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργούσε τη μία φάση μετά την… άλλη! Με τους Πειραιώτες να προσφέρουν σε κάθε ματς «πλούσιο» θέαμα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το πρωτάθλημα όντες οι καλύτεροι στο σκοράρισμα!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά σκόραρε 69 γκολ στη φετινή Superleague (71 τυπικά, διότι υπολογίζεται το 0-3 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού). Τα περισσότερα, δηλαδή, από κάθε άλλη ομάδα. Με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με 66 στη δεύτερη θέση και την ΑΕΚ τρίτη με 51.

Να σημειωθεί, ότι ο Ολυμπιακός μετρά τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ελληνική ομάδα και σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Θρύλος, λοιπόν, «βρήκε» 104 φορές δίχτυα φέτος, σε πρωτάθλημα (69), Κύπελλο (11) και Europa League (24), ενώ ο ΠΑΟΚ 103. Με τη σημείωση ότι μένει ο τελικός Κυπέλλου, μεταξύ των Θεσσαλονικέων και της ΑΕΚ…

Διαβάστε επίσης

«Χαρούμενος για τα όσα έζησα στον Ολυμπιακό» (pic)

«Χαρούμενος για τα όσα έζησα στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Γκιλιέρμε Τόρες έκανε έναν μίνι απολογισμό της πρώτη του σεζόν στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος για τα όσα έζησε στον Θρύλο, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.